Şehit Emrah Sapa İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://sehitemrahsapaiho.meb.k12.tr
Adres : Şehit Emrah Sapa İmam Hatip Ortaokulu Tepe Mahalle Mevlana Sok. No53 Korgan/ORDU
VİZYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen,problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : İngilizce, Arapça
Servis : 17
Ulaşım : Okulumuza ulaşım taşıma yoluyla gerçekleşmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 800 mt
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi, Voleybol, Futbol, Bilek Güreşi,Güreş,zeka oyunları
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006,TEKNOFEST,TÜBİTAK 2204, TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ
Proje Çalışmaları : e Twinnig, Oku-yorum, Vakti Kuşanmak, Sıfır Atık, Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum, Sada, Mümkün, Temiz Sınıf
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : e Twinning, Erasmus+